جراحی بینی کج ، یکی از چالشهای مهم در حوزه جراحی زیبایی بینی است که بسیاری از افراد با آن مواجه هستند. بینی کج ، نه تنها میتواند تاثیرات منفی بر ظاهر چهره بگذارد ، بلکه ممکن است مشکلات تنفسی نیز ایجاد کند. از این رو ، تصمیم به انجام برای جراحی بینی کج میتواند یکی از مهمترین و حساسترین تصمیمات زندگی فرد باشد. اگر شما نیز از این مشکل رنج میبرید و به دنبال راه حلی موثر هستید ، این مقاله به شما کمک خواهد کرد تا با اطلاعات جامع و دقیق ، بهترین تصمیم را برای خود بگیرید. در ادامه ، با ما همراه باشید تا به بررسی جنبههای مختلف جراحی بینی کج بپردازیم و شما را در مسیر انتخاب درست راهنمایی کنیم.
تفاوت جراحی بینی کج با انحراف بینی
جراحی انحراف بینی و جراحی بینی کج دارای چند تفاوت اساسی است که در ادامه به آن می پردازیم.
عمل انحراف بینی یک عمل جراحی درمانی به حساب می آید ، لذا کلیه بیمه های درمانی تمام هزینه ی مربوط به جراحی را بر اساس نوع فرانشیز خود پرداخت می نمایند ( زیرا افرادی که دچار اختلال انحراف بینی هستند ، در صورت عدم درمان با مشکلات تنفسی و سردرد مواجه می شوند ). در حالی که جراحی بینی کج یک نوع عمل زیبایی به شمار می رود و تمام هزینه های مربوط به جراحی بر عهده ی خود فرد است .
گاهی انحراف سپتوم ( همان تیغه میانی بینی ) با کجی ظاهر بینی نیز همراه است . در این صورت اگر فرد بخواهد می تواند پیش از انجام جراحی ، از جراح بینی بخواهد تا هر دو عمل را هم زمان انجام بدهد . در برخی افراد ممکن است انحراف تیغه ی میانی در ظاهر نیز نمایان باشد ، در حالی که برخی دیگر تنها با معاینه پزشک معلوم می شود که دچار انحراف بینی شده اند . گاهی نیز برای اطمینان لازم است تا فرد سی تی اسکن انجام بدهد تا انحراف بینی وی و نیاز به عمل درمانی انحراف بینی ، تایید گردد .
روند جراحی بینی کج
یکی از چالش برانگیزترین جراحی های زیبایی صورت است که نیاز به دقت و مهارت بالای جراح دارد. این جراحی به منظور بهبود شکل و عملکرد بینی انجام میشود و هدف اصلی آن اصلاح ناهنجاریهای ساختاری بینی است که ممکن است به دلیل ضربه ، عوامل ژنتیکی یا رشد نامتقارن ایجاد شده باشد. در ادامه روند عمل بینی کج را شرح داده ایم:
مشاوره و بررسی سوابق پزشکی توسط دکتر بینی
در مرحله ابتدایی ، بیمار تحت مشاوره قرار میگیرد. در این جلسه ، انتظارات بیمار از نتیجه جراحی مورد بحث قرار میگیرد و سوابق پزشکی وی بررسی میشود. این شامل بررسی هرگونه بیماری قبلی ، جراحیهای قبلی و داروهایی است که بیمار مصرف میکند.
معاینه فیزیکی
معاینه دقیق بینی و ساختار صورت انجام میشود. این معاینه شامل ارزیابی تیغه بینی ، سوراخهای بینی و تقارن صورت است. ممکن است از تصاویر سهبعدی و یا عکسهای مختلف برای برنامهریزی جراحی استفاده شود.
آمادهسازی بیمار قبل از عمل بینی کج
بیمار آموزشهای لازم را در مورد آمادگی قبل از جراحی دریافت میکند. این شامل ترک مصرف دخانیات ، قطع مصرف داروهای رقیقکننده خون و ناشتا بودن قبل از عمل است.
بیهوشی برای انجام جراحی بینی کج
جراحی بینی معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام میشود. این به معنی است که بیمار در طول جراحی خواب است و هیچگونه دردی احساس نمیکند.
برشها و دسترسی به ساختار بینی
برشهای مورد نیاز به طور دقیق و در جاهای مناسبی که کمترین جای زخم باقی بماند ، ایجاد میشود. این برشها معمولاً داخل بینی (روش بسته) یا بر روی کلوما (روش باز) انجام میشود.
اصلاح ساختار بینی کج
پس از دسترسی به ساختارهای داخلی بینی ، جراح به اصلاح ناهنجاریهای ساختاری میپردازد. این شامل صاف کردن تیغه بینی ، جابجایی یا تقویت غضروفها و استخوانهای بینی است. در مواردی ممکن است نیاز به پیوند غضروف از مناطق دیگر بدن مانند گوش یا دنده باشد.